Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Menu
Reserveren

Cateringservice

Service

Verras uw gasten op uw eigen, unieke locatie! Wat de reden ook is: een jubileum, een verjaardag, of een bijzondere gebeurtenis. Uw ideeën in combinatie met onze ervaring maakt dat er ‘heerlijke’ en originele gerechten en service ontwikkeld kunnen worden!

Wij nemen graag een deel van de organisatie voor u uit handen. Wij verstaan hier niet alleen het verzorgen van gerechten onder maar ook het leveren van buffettafels, statafels, springkussen, partytent etc…Hierdoor kunt u zich optimaal focussen op het feest.

Keuken

Vanuit de klassieke Griekse keuken bereiden wij met veel passie onze gerechten. De Griekse keuken staat bekend om zijn smaakvolle traditionele recepten. Echter, de Griekse keuken flirt ook met de Mediteraanse keuken. Zodoende is er bijzonder veel diversiteit en zijn er veel uitzonderlijke smaken!

Ter informatie

Het is uiteraard wel de bedoeling dat uw wensen en onze bijdrage betaalbaar blijft. Wij streven naar een optimale prijs-kwaliteit verhouding van onze service waarbij aan uw verwachtingen ruimschoots worden voldaan. Heeft u interesse in onze Catering Service dan kunt u gerust contact met ons opnemen of vrijblijvend langs komen. Wij helpen u graag!

” WIJ BRENGEN DE GERECHTEN KOSTELOOS BIJ UW HUIS OF BEDRIJF ”

* Feestpartijen

Wilt u met een grote groep gasten een reservering maken, dan is dat uiteraard mogelijk. U heeft de mogelijkheid om een ruime zaal te reserveren zodat u ongestoord met uw gezelschap een plezierige avond beleeft. Als groepsarrangement bereiden wij een smaakvol en goed georganiseerd lopend buffet voor jullie. (ook bieden wij u de mogelijkheid om ‘a la carte’ te dineren).

* GRATIS Griekse soep van het huis

bij een LOPEND BUFFET of bij een CATERING AAN HUIS OF BEDRIJVEN.