Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Menu
Reserveren

Over ons

Grieks Restaurant Meteora is een smaakvol en authentiek restaurant, gevestigd in het hart van Heerenveen. Het restaurant heeft een unieke uitstraling door haar monumentale pand en is uitstekend bereikbaar.

Wanneer je in een originele omgeving wilt genieten van de traditionele Griekse keuken en heerlijke Mediterrane mezedes (hapjes) bent u bij ons aan het juiste adres! De meest uiteenlopende gerechten en hapjes worden op een eerlijke en pure manier bereid.

Mezedes

Mezedes eten op zijn Grieks… zeer verleidelijk en minstens zo lekker. Uit verschillende kleine hapjes kunt u een heerlijke maaltijd samenstellen. U kunt denken aan verse groenten, heerlijke kaashapjes en smaakvol bereide vis- en vleesgerechtjes! Uiteraard biedt Meteora naast de mezedes kaart ook de traditionele Griekse gerechten aan zoals; Moussaka, Stifado, Bifteki en andere originele gerechten. Dit in combinatie met een lekker glaasje wijn maakt dat u een heerlijke avond uit beleeft!

Afhalen en Cateringservice

Tevens biedt Restaurant Meteora u de mogelijk om gerechten af te halen, dit kan d.m.v. een telefonische bestelling of door gewoon even langs te komen!

Daarnaast heeft Meteora ook een catering-service. De gerechten worden dan bij u aan huis gebracht door de gastheer incl. toebehoren waardoor u en uw gezelschap zorgeloos van een heerlijke Griekse maaltijd kan genieten!