Wie wij zijn

Dineren en ontspannen in Griekse sferen

Grieks Restaurant Meteora is een smaakvol en authentiek restaurant, gevestigd in het hart van Heerenveen. Het restaurant heeft een unieke uitstraling door haar monumentale pand en is uitstekend bereikbaar.

Sinds 2006 kent Grieks Restaurant Meteora twee Griekse eigenaren, Nikos en Makis. Nikos is sinds 1989 in Nederland gevestigd en een paar jaar later, 1995, vestigde Makis zich ook definitief in Nederland / Friesland. In de loop der jaren is er een warme vriendschap tussen beiden ontstaan.

In 2006 hebben Nikos en Makis besloten samen verder te gaan. Hun filosofie betreft de Griekse keuken en gastvrijheid sluit naadloos op elkaar aan. Smaakvol eten & drinken in een sfeervolle ambiance zijn dé ingrediënten voor een heerlijke avond.

Wanneer je in een originele omgeving wilt genieten van de traditionele Griekse keuken en heerlijke Mediterrane mezedes (hapjes) bent u bij ons aan het juiste adres! De meest uiteenlopende gerechten en hapjes worden op een eerlijke en pure manier bereid. 

 

Mezedes eten op zijn Grieks… zeer verleidelijk en minstens zo lekker. Uit maar liefst 60 kleine hapjes kunt u een heerlijke maaltijd samenstellen. U kunt denken aan verse groenten, heerlijke kaashapjes en smaakvol bereide vis- en vleesgerechtjes! Uiteraard biedt Meteora naast de mezedes kaart ook de traditionele Griekse gerechten aan zoals; Moussaka, Stifado, Bifteki en andere originele gerechten. Dit in combinatie met een lekker glaasje wijn maakt dat u een heerlijke avond uit beleeft!

 

Tevens biedt Restaurant Meteora u de mogelijk om gerechten af te halen, dit kan d.m.v. een telefonische bestelling of door gewoon even langs te komen!

Daarnaast heeft Meteora ook een catering-service. De gerechten worden dan bij u aan huis gebracht door de gastheer incl. toebehoren waardoor u en uw gezelschap zorgeloos van een heerlijke Griekse maaltijd kan genieten!

Facebook
INSTAGRAM

Geef een antwoord

Beste gast,

Vanaf heden bezorgen wij enkel nog in Heerenveen op de postcodes 8441 t/m 8448. Voor de overige postcodes is alleen afhalen nog mogelijk.

Daarnaast wordt er op dit moment gewerkt aan een nieuwe menukaart. Houd u er dus rekening mee dat het menu kan veranderen binnenkort.